Hydro Hotel

ProjectHydro Hotel
LocationWindermere
ClientSquire Hotels
DesignerNot a Box
WorksRestaurant, Afternoon Tea Room, Bar
Value£110k

Working closely with Heather at Not a Box and the project management team at GDCV on the newly refurbished Hydro Hotel saw Fuse manufacture, deliver and install four star bedrooms and public area bespoke joinery.

The hotel, in it’s prime location overlooking Lake Windermere has undergone extensive refurbishment to meet the demands of increased tourism from around the world. The bedrooms have a fresh look with a mixture of painted and veneered finishes to the casegoods. Bright upholstery fabrics compliment the scheme.

Taking afternoon tea, overlooking Lake Windermere whilst sitting on the beautiful jewel coloured, sumptuous velvet fabrics and the fun tropical themed fabric applied to the fixed seating gives a 1920’s parlour feel to this tranquil space.

In the restaurant with its high ceilings, a walnut veneered centre piece shelving display surround by high backed banquet seating makes a focal point to the room. Chairs in a mixture of fabrics, designs and textures co-ordinate beautifully in this grand dining space.